O nas

Dobrodošli pri Anseri

Ansera d.o.o. je certificiran TIBCO Spotfire® partner. Smo član globalnega programa, ki prodaja, implementira in razvija rešitve na TIBCO Spotfire® analitični platformi v regiji. Zanašamo se na naše vodstvene izkušnje in pomagamo našim strankam pri njihovih odločitvah, integraciji podatkov in analitiki.
845
Tibco Spotfire Partner
279
Ambiciozna in napredna podjetja želijo uvesti prakso odločanja na podlagi podatkov v dnevno rutino in prakso. To ne pomeni, da je potrebno zmanjšati človeško intuicijo pri upravljanju in vodenju. Ko je proces upravljanja podprt s podatki, ki nudijo vpogled v vsa potrebna dejstva, to lahko občutno prispeva k razvoju posamezne organizacije. Tveganja so manjša, ljudje nagrajeni glede na dejansko učinkovitost, ukrepa se takoj, ko je to potrebno. In to je pravzaprav bistvo upravljanja družb.

Marko Žnidaršič
Direktor, Ansera

0
+
Let izkušenj
0
+
Zadovoljnih strank
0
+
Dokončanih projektov

Poslanstvo

Naše poslanstvo je pomagati strankam pridobiti konkurenčno prednost z raziskovanjem svojih podatkov, sprejemati hitre odločitve in odkrivati nove informacije v podatkih. Predani smo analiziranju podatkov, spodbujamo agilnost pri uporabi analitičnih orodij in uvajamo avtomatizacijo v največji možni meri.

Vizija

Oblikovati želimo informacijski svet z analizo podatkov in nadgraditi obstoječe tehnologije, da bodo kos prihodnjim izzivom.

Vrednote

ODLOČNOST: Postavljamo si temeljne vrednote ter cilje za bodočnost.
MORALA: Upoštevamo politike in predpise, ki so pomembne na našem področju delovanja.
ETIČNOST: Delujemo z integriteto in spoštovanjem do vsakega posameznika.
STRAST DO DELA: Delamo trdo in si strastno prizadevamo za dosego skupnega cilja.
ODGOVORNOST: Prevzemamo odgovornosti za svoje delo in pripravo ustreznih ukrepov.

Povežite se z nami

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam