Avtomatizacija

16
Avtomatizirana priprava podatkov lahko zmanjša potrebo po ročni pripravi podatkov tudi do 100%. S tem se bistveno poveča produktivnost analitikov in upravljavcev, saj prepogosto porabijo več časa za pripravo podatkov, kot za njihovo analizo.

Brez avtomatizacije priprave podatkov prihaja do naslednjih težav:

  • Izguba dragocenega časa
  • Veliko možnosti za napake
  • Pripravljeni podatki se ne analizirajo
  • Analiziranje se ne izvaja

Avtomatizacija podatkov je ena od mnogih prednosti uporabe naprednih analitičnih orodij.  Pozitiven donos naložbe pogosto opazimo že, če zgolj skrajšamo samo čas, ki je namenjen pripravi podatkov.

Povežite se z nami

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam