Techseria Pvt. Ltd.


Zakaj Techseria?

Techseria je premium razvojni partner programske opreme  podjetja Ansera in zagotavlja razvoj storitev v različnih odprtokodnih in zaščitenih tehnologij. Imajo široko bazo strank v Veliki Britaniji, Evropi, ZDA in Aziji. Njihova odlična podpora in usposobljena razvojna ekipa so omogočili pridobivanje vedno več posla pri novih in obstoječih strankah. Medtem, ko se razmere v svetu v IT sektorju zaostrujejo, sta Ansera in Techseria so odločena partnerja, da še naprej uspešno delujeta v IT industriji.
2259

Kaj počnemo?

Techseria nudi storitve za vse vaše tehnološke potrebe. Smo enotna kontaktna točka za popoln razvoj storitev, z inovativnim oblikovanjem in razvojem za gostovanje in podporo. Glavne storitve so:

 1. Izdelava spletnih strani in razvoj
 2. Razvoj mobilnih aplikacij
 3. TIBCO in Mulesoft integracija
 4. Podpora za infrastrukturo in storitve v oblaku

Naše storitve

2283

Spletna stran za razvoj

Techseria omogoča izdelavo spletnih strani na ključ, tako da stranke čimprej povečajo prisotnosti na spletu. Ponujamo kreativne in osupljive spletne strani, ki imajo so skladne z W3C standardi, prijazne mobilnim napravam in različnim brskalnikom ter optimizirane za SEO z uporabo najnovejših tehnologij. Naš spletni razvoj poganjajo HTML5 / CSS3 front-end tehnologije, kot so AngularJS, RequireJS, RetinaJS ter back-end tehnologije, kot so Laravel, Drupal in WordPress.

2280

Razvoj mobilnih aplikacij

Techseria nudi hiter razvoj mobilnih aplikacij za iOS in Android operacijska sistema. Začeli smo z razvojem teh aplikacij konec leta 2014 in jih do danes izdelali več kot 25. Naši razvijalci so strokovnjaki na področju socialnih aplikacij in API integracije, hkrati pa verjamejo v izgradnjo najbolj dragocenih in naprednih mobilnih aplikacij.

2281

TIBCO in Mulesoft integracija

Na Techseria imamo certificirano ekipo TIBCO in Mulesoft razvijalcev. Glavne storitve, ki jih nudimo, so vključevanje analitike in upravljanja API-jev, “event processing” orodij “on premise” ali v oblaku.  Sposobni smo zagotavljati Enterprise integracije aplikacij (EAI) za aplikacije, ki uporabljajo Mulesoft ali TIBCOjeva orodja.

2282

Podpora infrastruktura

Naš IT infrastrukturni oddelek za podporo (ITIS) zagotavlja storitve vzdrževanje in zaščito vašega IT sistema. Naši inženirji so certificirani, zanesljivi in sposobni reševati različne izzive. Ljudje na Techseria zagotavljamo podporo strankam, upravljamo podatkovne centre, nadzor in distribucijo aplikacij, strežniško podporo, omrežno podporo in upravljanje storitev v oblaku.

Povežite se z nami

  Drugi o nas

  V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
  Petra Radović
  Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
  Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
  Črtomir Ješelnik
  Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
  Janez Poje
  Direktor / Kern d.o.o.

  Želite biti obveščeni o novostih?

  Zaupajo nam