TIBCO Spotfire® Extensions


Kaj je TIBCO® Spotfire Extension?

Dodatki za Spotfire so najmanjše funkcionalne enote, dodane platformi. Razviti so v Visual Studio®, pri čemer lahko uporabljamo različne verzije, dodeljujemo uporabniške pravice in jih nalagamo na izbrana področja na strežniku.
845

Ansera Master Data Management Extension

Namen te razširitve je upravljanje živih podatkov. Razširitev omogoča shranjevanje in urejanje podatkov v podatkovnih tabelah SQL strežnika za kasnejšo uporabo v analitiki.

Ansera Master Data Management Extension se uporablja kot alternativa upravljanju podatkov iz excelovih datotek na eni strani kot zapletenih in dragih sistemov na drugi. Zagotavlja enostavno, učinkovito in robustno rešitev za shranjevanje matičnih podatkov.

Trenutno je razširitev na voljo za uporabnike TIBCO Spotfire® klienta. Ta razširitev je razvita v .Net C# okolju.

2698

  • Premikanje do želenega zapisa z uporabo navigacijske plošče.
  • Dodajanje novih zapisov.
  • Brisanje ali spreminjanje obstoječih zapisov.
  • Kloniranje izbranih zapisov.

  • Zamrznitev/Odmrznitev želenih stolpcev.
  • Filtriranje po vseh stolpcih.
  • Shranjevanje spremenjenih podatkov v tabelo.

Želite biti obveščeni o novostih?

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam