Raziskovanje podatkov z vizualizacijami

1093
Spotfire daje uporabniku edinstveno sposobnost rudarjenja po podatkih na katerokoli raven podrobnosti – brez velike pomoči IT služb, kar prinaša veliko prednosti za uporabnike. Enostavno raziskovanje podatkov je omogočeno zaradi naslednjih večkrat nagrajenih zmogljivosti Spotfire rešitev:

  • Uporabniku prilagojeno interaktivno filtriranje
  • Povleci in spusti uporabniška izkušnja
  • Podatki na zahtevo (Data-on-demand)
  • Podatkovne povezave (Information links)
  • Avtomatsko generiranje filtrov
  • Enostavna uporaba rudarjenja po podatkih

Spotfire nudi poslovnim uporabnikom intuitiven in enostaven vmesnik. Lahko analizirajo preprost niz podatkov in ga želijo enostavno deliti z drugimi uporabniki. Z uporabo funkcij vizualizacij in rudarjenja po podatkih tudi relativno preprostih podatkovnih nizov lahko uporabnik razkrije kompleksne informacije. Pogosto uporabniki potrebujejo orodje, ki lahko analiziranje podatkovne tabele z več milijoni vrstic, kjer standardne preglednice niso kos velikosti obsega podatkov.

Povežite se z nami

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam