Sodelovanje uporabnikov

1095
Le redko so ​​odločitve v podjetjih sprejete v izolaciji. Ljudje postavljajo vprašanja, se učijo stvari, dajejo priporočila, ki se pogosto spreminjajo na podlagi interakcije z drugimi v ekipi, delijo svoja spoznaja z drugimi in ukrepajo. To je ponavljajoč se človeški proces.
Spotfire podpira te procese z naslednjimi funkcionalnostmi:

1.) Zaznamki, ki lahko zajamejo celotno konfiguracijo stanja določene vizualizacije. Ta funkcijapomaga uporabnikom pokazati določeno stanje v času, kot je bilo odkrito v trenutku s strani določenega uporabnika.

2.) Vključevanje socialnih medijev in portalov v analizo – Spotfire omogoča, da analize enostavno vgradimo v pravi kontekst poslovnih informacij. Spotfire analize mogoče vgraditi v Sharepoint ali druge aplikacije. Ali obratno – spletne strani lahko vključimo v Spotfire analizo.

3) Komentiranje in sodelovanje uporabnikov – ti lahko dajo kratke komentarje na vizualizaciji in razpravljajo o vsebini z uporabo funkcije za sodelovanje. Spotfire uporabnikom omogoča, da dosežejo svoje kolege kjerkoli se nahajajo, in jim omogoča, da sodelujejo in prispevajo k pripravljeni analizi.

Povežite se z nami

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam