Združevanje podatkov

1094
Spotfire pomaga posameznikom, da svobodno združujejo podatke iz različnih virov. To pomeni, da si lahko analitik ali drugi poslovni uporabnik vstavi v svojo preglednico na svojem namizju podatke in te podatke združi s centraliziranimi poslovnimi podatki. To od uporabnikov ne zahteva programiranja ali skripte. Večina poslovnih uporabnikov se ne zadovolji zgolj z odgovori, ki jih dobi, ko uporablja le podatke, ki so shranjeni v podatkovnih skladiščih. Bodisi manjkajo tekoči dnevni podatki, manjkajo stolpci, potrebni za analizo, dimenzije niso ustrezno grupirane, manjkajo detajlni podatki na nivoju posameznega zapisa. 

Združevanje podatkov omogoča uporabnikom, da dobijo vpoglede globoko v podatkovne baze, sprejmejo ukrepe za izboljšanje svojih aktivnosti v prihodnosti. Spotfire ponuja vsestranske načine dostopa do virov podatkov. Večina poslovnih uporabnikov ima danes dostop in možnost analiziranja le tistih podatko, ki so shranjeni v podatkovnih skladiščih, če ti sploh obstajajo.

Povežite se z nami

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam