O nas

Dobrodošli pri Anseri

Ansera d.o.o. je TIBCO Spotfire® bronze partner. Smo član globalnega programa, ki prodaja, implementira in razvija rešitve na TIBCO Spotfire® analitični platformi v regiji. Zanašamo se na naše vodstvene izkušnje in pomagamo našim strankam pri njihovih odločitvah, integraciji podatkov in analitiki.
845
279
Ambiciozna in napredna podjetja želijo uvesti prakso odločanja na podlagi podatkov v dnevno rutino in prakso. To ne pomeni, da je potrebno zmanjšati človeško intuicijo pri upravljanju in vodenju. Ko je proces upravljanja podprt s podatki, ki nudijo vpogled v vsa potrebna dejstva, to lahko občutno prispeva k razvoju posamezne organizacije. Tveganja so manjša, ljudje nagrajeni glede na dejansko učinkovitost, ukrepa se takoj, ko je to potrebno. In to je pravzaprav bistvo upravljanja družb.

Marko Žnidaršič
Direktor, Ansera

0
+
Let izkušenj
0
+
Zadovoljnih strank
0
+
Dokončanih projektov

Poslanstvo

Naše poslanstvo je pomagati strankam pridobiti konkurenčno prednost z raziskovanjem svojih podatkov, sprejemati hitre odločitve in odkrivati nove informacije v podatkih. Predani smo analiziranju podatkov, spodbujamo agilnost pri uporabi analitičnih orodij in uvajamo avtomatizacijo v največji možni meri.

Vizija

Oblikovati želimo informacijski svet z analizo podatkov in nadgraditi obstoječe tehnologije, da bodo kos prihodnjim izzivom.

Vrednote

ODLOČNOST: Postavljamo si temeljne vrednote ter cilje za bodočnost.
MORALA: Upoštevamo politike in predpise, ki so pomembne na našem področju delovanja.
ETIČNOST: Delujemo z integriteto in spoštovanjem do vsakega posameznika.
STRAST DO DELA: Delamo trdo in si strastno prizadevamo za dosego skupnega cilja.
ODGOVORNOST: Prevzemamo odgovornosti za svoje delo in pripravo ustreznih ukrepov.

Povežite se z nami

Drugi o nas

V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
Petra Radović
Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
Črtomir Ješelnik
Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
Janez Poje
Direktor / Kern d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih?

Zaupajo nam