Celovita rešitev za podjetja

1097
Spotfire prilagodljivost omogoča, da se uporablja na vseh področjih v organizacijah, za kakršno koli posloven ali tehničen izziv – od raziskovalcev, razvojnikov do managementa. Spotfire je lahko celovita BI rešitev ali pa dopolnjuje obstoječe BI rešitve kot sistem za integracijo vseh podatkovnih virov družbe. Razširljiva platforma omogoča postopno rast in uporabo, podpira medsebojno sodelovanje uporabnikov in učinkovito zagotavlja želeno stopnjo varnosti.

S t.i. “samopostrežnimi” analizami lahko podjetja močno razbremenijo svoje IT oddelke, tudi ko je potrebno pripraviti in kasneje vzdrževati poizvedbe ter poročila. Vse to je omogočeno skozi najsodobnejšo arhitekturo rešitev. TIBCO Spotfire® odlično podporo strankam, izobraževanje, reševanje morebitnih težav in svetovanje za reševanje specifičnih težav strank.

Povežite se z nami

  Drugi o nas

  V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
  Petra Radović
  Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
  Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
  Črtomir Ješelnik
  Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
  Janez Poje
  Direktor / Kern d.o.o.

  Želite biti obveščeni o novostih?

  Zaupajo nam