Zakaj z nami?

Ansera zagotavlja analitične rešitve, ki temeljijo na vodstvenih in drugih izkušenj. Podjetje lahko zagotovi širok spekter znanja svojim partnerjem. Naš cilj je delovati na področju, ki je bil tradicionalno razdeljen med IT podjetja na eni strani in svetovalna podjetja na drugi brez učinkovitega povezovanja. Ansera zagotavlja analitične rešitve na TIBCO Spotfire® analitični platformi, ki omogoča uporabnikom hiter vpogled v podatke iz različnih podatkovnih virov za boljše in hitrejše odločanje.
27

Kaj počnemo?

Sodobni sistemi omogočajo spremljanje poslovnih dogodkov v realnem času. S tehnološkim napredkom so ti sistemi postali dostopni tudi srednjim in manjšim podjetjem. Omogočajo kreiranje poročil iz več podatkovnih virov in fokus uporabnikov na rezultate namesto na pripravo poročil. Ansera je podjetje, ki zagotavlja svetovanje in analitične rešitve, ki temeljijo na več letnih izkušnjah iz vodenja. Kot TIBCO Spotfire® partner zagotavljamo visoko stopnjo integracije podatkov našim strankam.

 • Svetovanje in analitične rešitve, s tem pa povezavo med IT področjem in vsebinskimi vprašanji v podjetjih
 • Uvajanje TIBCO Spotfire® platforme v dnevno poslovanje družb
 • Vizualno raziskovanje podatkov za učinkovito odločanje
 • Uporabo različnih tehnik za maksimalno možno avtomatizacijo obdelave podatkov

Naša strokovnost

Povežite se z nami

  Drugi o nas

  V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
  Petra Radović
  Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
  Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
  Črtomir Ješelnik
  Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
  Janez Poje
  Direktor / Kern d.o.o.

  Želite biti obveščeni o novostih?

  Zaupajo nam