Naši partnerji

Ansera z mrežo partnerjev krepi znanje, moč in širi obseg storitev. Skupaj lahko rešujemo zahtevne projekte integracije podatkov, integracije poslovnih načrtov s poslovno analitiko kot tudi nudimo druge IT storitve, kot npr. razvoj spletnih in mobilnih aplikacij. Slednje zlasti v povezavi z našim poslanstvom raziskovanja podatkov, hitrih odločitev in odkrivanja novih informacij.
Ansera certified TIBCO partner

TIBCO Spotfire

Ansera je polno certificiran partner za TIBCO Spotfire® rešitve, analitične storitve z njihovimi rešitvami pa naša primarna dejavnost.

PREBERI VEČ

Povežite se z nami

  Drugi o nas

  V najbolj transformacijskem času človeške zgodovine, kjer se zmaga ali poraz zgodita hitreje kot kdaj koli prej, je poslovanje s pravimi ljudmi postalo odločilen dejavnik. Vrednote, informacijsko in poslovno znanje ljudi v Anseri nam je ponudilo integrativno poslovno rešitev, s katero naša vizija postaja resničnost.
  Petra Radović
  Izvršni direktor za Finance, Marketing in HR / Teh-Cut d.o.o.
  Potrebovali smo najboljše poslovne prakse za odločanje in poročanje v povezavi z vizualizacijo podatkov in dodatnimi informacijami, ki jih lahko preko vizualizacij dobimo. Želeli smo vzpostaviti partnerstvo z družbo, ne zgolj na področju IT-ja, ampak tudi na področju svetovanja. Vse to smo našli pri ljudeh v ANSERI in TIBCOju.
  Črtomir Ješelnik
  Pričetek uporabe sistema Spotfire in sodelovanje z družbo Ansera je pomemben poslovni moment, saj je družba KERN s tem nadgradila kontrolinške in poročilne sposobnosti, predvsem pa skrajšala čase pridobivanja in analiz poslovnih podatkov. Pomembno je poudariti, da je sistem aplikativen v vseh glavnih procesih družbe KERN in da so ga zaposleni učinkovito sprejeli in ga uvedli v procese v polni funkcionalnosti.
  Janez Poje
  Direktor / Kern d.o.o.

  Želite biti obveščeni o novostih?

  Zaupajo nam